Webbdesign

Inget jobb är för litet eller för stort och vi levererar användarvänliga och proffsiga hemsidor. Alla hemsidor vi gör är självklart framtidssäkrade och funkar lika bra i en mobil som dator. Hemsidan kan enkelt uppdateras av oss, dig som kund eller någon annan leverantör. Våra hemsidor byggs på plattformarna Wordpress eller Joomla som är två av de största verktygen för modern webb.

Mobilanpassad webbdesign

Alla sidor vi bygger är självklart plattformsoberoende (responsiv webbdesign) och sökmotorvänliga. Med mångårig erfarenhet är vi mycket kunniga på användarvänlighet, säkerhet och tilltalande webbdesign.

Säkra hemsidor

Idag är säkerhet på internet viktigt. Ett SSL-certifikat installerat på er server skyddar era besökare mot avlyssning och manipulation, t.ex. om de betalar med kort eller fyller i sina uppgifter i ett formulär. Vi är återförsäljare av SSL-certifikat och ett certifikat ingår alltid hos oss vid beställning av en hemsida.

Serviceavtal

Vi erbjuder alla kunder ett serviceavtal där vi kontinuerligt ser till att er hemsida är uppdaterad med de senaste säkerhetsuppdateringarna och att det finns en nytagen backup av er sida sparad lokalt hos oss. 

Du kan även prata med oss om tjänster som SEO-optimering, marknadsföring och olika typer av kopplingar till sociala medier.


Underbase - webbdesign - webbyrå
Underbase.se

Några exempel på hemsidor som vi har gjort

Golflidret
Köpings Kabel-TV
Rockpart AB
Västra Mälardalen i Samverkan
Mervila
M-svets
Mark och bygg i Kungsör AB
Medo Service AB
Mast- och tornunderhåll AB
Merchprint.se
Kungsudden AB
Jacking AB
Zombie Records
Teeprint
STORES
Trollskes Maskinservice AB

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 0227-15 10 44.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

Underbase Media AB • Drottninggatan 42c • 736 31 Kungsör • 0227-15 10 44 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2020 © UNDERBASE. Sekretess & integritet.