Vi levererar användarvänlig webbdesign och proffsiga hemsidor. Enkla sidor till komplett e-handel och omfattande företagslösningar.

Webbdesign

Vi levererar användarvänliga och proffsiga hemsidor. Alla hemsidor vi gör är självklart framtidssäkrade och fungerar lika bra i en mobil som dator. Hemsidan kan sedan enkelt uppdateras av oss, dig som kund eller någon annan leverantör. Våra hemsidor byggs på Wordpress eller Joomla som är två av de största verktygen för modern webb. Vår mångåriga erfarenhet av båda plattformarna ger dig som kund en trygg och stabil samarbetspartner.

Mobilanpassad webbdesign

Alla sidor vi bygger är självklart mobil- och plattformsoberoende (responsiva) och sökmotorvänliga.

Säkra hemsidor

Ett SSL-certifikat installerat på er server skyddar era besökare till exempel om de betalar med kort eller fyller i sina uppgifter i ett formulär. Idag är säkerhet på er hemsida mycket viktigt och vi är återförsäljare av SSL-certifikat. Ett certifikat ingår alltid hos oss vid beställning av en hemsida.

Serviceavtal

Vi erbjuder alla kunder ett serviceavtal där vi kontinuerligt ser till att er hemsida är uppdaterad med de senaste säkerhetsuppdateringarna och att det finns en nytagen backup av er sida sparad lokalt hos oss. 

Du kan även prata med oss om tjänster som SEO-optimering, marknadsföring och olika typer av kopplingar till sociala medier.


UNDERBASE.SE

Några exempel på hemsidor som vi har gjort

Nilssons VVS & Förvaltning
Eskilstuna Fotvårdsteam
Köpings Bostads AB
Djurspecialisten
Golflidret
Rockpart AB
Västra Mälardalen i Samverkan
Köpings Kabel-TV
Mervila
M-svets
Mark och bygg i Kungsör AB
Medo Service AB
Mast- och tornunderhåll AB
Merchprint.se
Jacking AB
Zombie Records
Trollskes Maskinservice AB

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 0227-15 10 44.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

Underbase Media AB • Frejgatan 2 • 736 30 Kungsör • 0227-15 10 44 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2021 © UNDERBASE. Sekretess & integritet.