Vi levererar allt med tryck! Visitkort, banderoller, skyltar, kläder, profilreklam m.m. kan du beställa hos oss.

Trycksaker

Vi levererar trycksaker i alla dess former. Allt från visitkort, brevpapper, kuvert och foldrar till stora banderoller, fönsterdekor och skyltar. Och allt däremellan! Hos oss får du hjälp hela vägen - från skiss till färdig kvalitetsprodukt och eventuell montering.

Med lång erfarenhet inom yrket har vi mycket stor kunskap av alla trycktekniker och du som kund kan alltid vara säker på att slutresultatet blir som du har tänkt.

Kvalité lönar sig och vi levererar aldrig något vi själva inte skulle vara nöjda med.

Klädtryck

Behöver ni ha eget tryck på arbetskläder, idrottskläder eller kanske tröjor till ert band eller förening så kan vi fixa det! Vi har ett stort utbud på kläder för alla tillfällen och vi är återförsäljare för många kända märken. Vare sig det gäller brodyr, digital-, transfer- eller screentryck så hjälper vi er att välja bästa trycktekniken för era kläder.

Vi levererar allt med tryck! Visitkort, banderoller, skyltar, kläder, profilreklam m.m. kan du beställa hos oss. Vi driver även Merchprint.se där vi har ett stort utbud av merchandise. Merchprint riktar sig mestadels till band och företag inom musikbranschen.

Fordonsdekor

Att ha reklam på firmabilen är en självklarhet om du frågar oss! Det är en otroligt prisvärd reklamplats som ses av många. Vi har utbildning inom foliering och har lång erfarenhet av att dekorera fordon. Vare sig ni endast vill ha er logotyp eller mer avancerad dekor så lönar det sig att höra av sig till oss!

Profilreklam

Vi är även återförsäljare av promotionprodukter. Bland tusentals produkter kan du välja och vraka bland reklampennor, muggar, handdukar, reflexer, isskrapor m.m. Stärk ert varumärke med egen profilreklam. Bara fantasin sätter gränser på vad ni kan sätta er prägel på!


UNDERBASE.SE

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 0227-15 10 44.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

Underbase Media AB • Frejgatan 2 • 736 30 Kungsör • 0227-15 10 44 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2021 © UNDERBASE. Sekretess & integritet.