SEO-optimering

Ordet SEO-optimering är en förkortning av engelskans Search Engine Optimisation (sökmotoroptimering). För att i väldigt korta drag försöka förklara vad sökmotoroptimering är så handlar det om att se till att innehållet på er hemsida är anpassat och optimerat för att sökmotorerna ska hitta er och tycka att er hemsida är tilltalande och relevant. 

Information för sökmotorerna

Vi kan göra en djupare analys av så kallade nyckelord som är relevanta för er bransch, era produkter och tjänster. Vi optimerar sen era sidor med hjälp av de sökord som ger resultat i sökmotorerna så att ni hamnar högt upp i sökresultaten.

Det är många faktorer som ska klaffa och vi är specialister på hur detta ska göras. Vi utgår alltid ifrån Googles riktlinjer gällande sökmotoroptimeringen.


Vi optimerar innehållet på er hemsida för att sökmotorerna ska hitta er lättare och tycka att er hemsida är tilltalande och relevant.
Dela

Vad är sökmotoroptimering?

"Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimisation eller förkortat SEO, är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. Eftersom rangordningen av webbsidor sker automatiskt genom algoritmer kan man försöka att till webbplatsägarens fördel optimera den bedömning av en webbsida som sökmotorerna gör genom att genomföra ändringar i de faktorer som algoritmerna tar hänsyn till."

Källa: Wikipedia

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer! Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa oss på 010-151 01 66.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

UNDERBASE • Drottninggatan 42c • 736 31 Kungsör • 010-151 01 66 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2018 © UNDERBASE. Sekretess & integritet. Allmänna leveransvillkor.