SEO-optimering

Ordet SEO-optimering är en förkortning av engelskans Search Engine Optimisation (sökmotoroptimering).

För att i väldigt korta drag försöka förklara vad sökmotoroptimering är så handlar det om att se till att innehållet på er hemsida är anpassat och optimerat för att sökmotorerna ska hitta er och tycka att er hemsida är tilltalande och relevant. Det är mycket viktigt att man ser över informationen på sin hemsida. Med relevant och matnyttig information på hemsidan kan man komma långt.

Information för sökmotorerna

Vill ni utveckla detta mer så kan vi göra en djupare analys av så kallade nyckelord som är relevanta för er bransch, era produkter och tjänster. Vi optimerar sen era sidor med hjälp av de sökord som vi sett ger resultat i så att ni hamnar högt upp i sökresultaten.

Det är många faktorer som ska klaffa och vi är specialister på hur detta ska göras. Vi utgår alltid ifrån Googles riktlinjer gällande sökmotoroptimeringen.

Månadsrapporter

Vi har även en tjänst där vi redovisar varje månad hur era sidor ligger till i rankingen. Kontakta oss angående detta så berättar vi mer!

Vi optimerar innehållet på er hemsida för att sökmotorerna ska hitta er lättare och tycka att er hemsida är tilltalande och relevant.
Dela

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer! Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa oss på 010-151 01 66.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

UNDERBASE • Drottninggatan 42c • 736 31 Kungsör • 010-151 01 66 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2018 © UNDERBASE. Sekretess & integritet. Allmänna leveransvillkor.