Marknadsföring

Idag finns det oändligt många kanaler man kan marknadsföra sig på. Vi har lång erfarenhet av marknadsföring och försäljning både i traditionell tryckt media och på internet och de olika digitala- och sociala medierna.

Som företagare är det inte alltid lätt att veta vilken väg man ska välja. Vi vägleder dig och tillsammans jobbar vi fram en plan för er framtida marknadsföring.

Annonsering i tryckt media

Annons i den lokala dagstidningen eller i en branschtidning? Alla tidningar har sina egna riktlinjer om vad som gäller vid inlämning av annonsmaterial. Det är inte lätt att hålla koll på alla annons- och filformat och vi ser till att få allt korrekt vid första försöket. Vi formger er annons och ser till att den lämnas in till tidningen.

Internetmarknadsföring

Vi är mycket kunniga på annonsering och marknadsföring på internet. Har ni funderingar på att marknadsföra ert företag och era produkter/tjänster? Vi är diplomerade i marknadsföring på digitala- och sociala medier. Vare sig det gäller Google Adwords (Google Ads), Facebook, Instagram eller LinkedIn så finns vi här för att hjälpa er!

Se även vår sida om sökmotoroptimering. Att gå igenom sin hemsida och ha all information i ordning kan ibland vara mycket effektivt sätt att nå ut med sitt varumärke. 


Underbase - marknadsföring
Dela

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer! Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa oss på 010-151 01 66.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

UNDERBASE • Drottninggatan 42c • 736 31 Kungsör • 010-151 01 66 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2018 © UNDERBASE. Sekretess & integritet. Allmänna leveransvillkor.