Vi hjälper er med marknadsföring på Google, sociala medier och tryckt media.

Marknadsföring

Idag finns det oändligt många sätt man kan marknadsföra sig på. Vi har lång erfarenhet av marknadsföring och försäljning både i traditionell tryckt media och på internet och de olika digitala- och sociala medierna.

Som företagare är det inte alltid lätt att veta vilken väg man ska välja. Vi vägleder dig och tillsammans jobbar vi fram en skräddarsydd plan för er marknadsföring.

Internetmarknadsföring

Har ni funderingar på att marknadsföra ert företag eller era produkter och tjänster på internet? Vi är mycket kunniga och är diplomerade i marknadsföring på digitala- och sociala medier. Vare sig det gäller Google Ads, Facebook, Instagram eller LinkedIn så finns vi här för att hjälpa er!

Se även vår sida om sökmotoroptimering. Att gå igenom och se över hur er hemsida presenteras för sökmotorerna är alltid ett bra första steg och är ofta ett mycket effektivt sätt att komma bättre i sökresultaten. 

Annonsering i tryckt media

Annons i den lokala dagstidningen eller i en branschtidning? Alla tidningar har sina egna riktlinjer gällande mått och filformat vid inlämning av annonsmaterial. Det är inte lätt att hålla koll på allt men vi ser till att få allt korrekt vid leverans till annonsavdelningarna. Vi kan hjälpa er att boka annonsplats, formge annonsen och se till att den lämnas in till tidningen.


UNDERBASE.SE

@ sociala medier

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 0227-15 10 44.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

Underbase Media AB • Frejgatan 2 • 736 30 Kungsör • 0227-15 10 44 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2021 © UNDERBASE. Sekretess & integritet.