Marknadsföring

Idag finns det många olika kanaler man kan marknadsföra sig på. Vi på Underbase har lång erfarenhet av marknadsföring och försäljning både i traditionell tryckt media och på internet. Som företagare är det inte alltid lätt att veta vilken väg man ska välja. Vi vägleder dig och tillsammans jobbar vi fram en plan för er framtida marknadsföring.

Annonsering i tryckt media

Annons i den lokala dagstidningen eller i en branschtidning? Alla tidningar har sina egna riktlinjer vad som gäller vid inlämning av annonsmaterial. Det är inte lätt att hålla koll på alla annons- och filformat. Vi hjälper er med att få allt korrekt vid första försöket. Vi formger er annons och ser till att den lämnas in korrekt till tidningen.

Internetmarknadsföring

Vi gör en analys av ert behov och nuvarande situation gällande annonsering på internet. Vi planerar och lägger vi upp en strategi tillsammans med er för era framtida behov och önskade mål. I vårt arbete ingår alltid en övergripande behovsanalys och förslag på hur ni kan gå vidare med er annonsering och i vilka medier. Ni bestämmer sen själva om ni vill gå vidare och vilken budget som finns för eventuell marknadsföring. Vi skapar och sjösätter kampanjer efter era önskemål och vi lämnar alltid fast pris på vårt arbete.

Vi arbetar med marknadsföring i bland annat dessa sociala medier:

  • Google
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube

Vi hjälper er med analys, varumärkesstrategi och marknadsföring på internet och tryckt media.
Dela

Vad är digital marknadsföring?

"Digital marknadsföring är marknadsföring av produkter eller tjänster via digitala kanaler och plattformar, som datorer och mobiler, surfplattor, smarta klockor etc. Ofta omfattar digital marknadsföring taktiska aspekter, som att hantera metoder och verktyg för att få kunder att landa på en webbplats eller mobilapplikation (mobil app) samt att få dessa att genomföra ett köp.

Vidare omfattas marknadsföring i sociala medier. Initialt har sociala medier mest använts som ytterligare en kanal för reklambudskap i förhoppning om att dessa ska delas i kunders nätverk. På senare tid har sociala mediers betydelse för att öka kundlojalitet genom informationsinsamling, konversation (dialog), kundservice samt förebyggande och aktiv krishantering för varumärken uppmärksammats."

Källa: Wikipedia

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer! Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa oss på 010-151 01 66.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

UNDERBASE • Drottninggatan 42c • 736 31 Kungsör • 010-151 01 66 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2018 © UNDERBASE. Sekretess & integritet. Allmänna leveransvillkor.