Färgseparationer

Vi levererar avancerade färgseparationer till screentryckbranschen. Vi är proffs på färgseparationer och ger er kostnadseffektiva lösningar på alla uppdrag.

Separationer för screentryck

Vi har verktyg och kunskap som behövs för att vara din dedikerade partner när det gäller färgseparationer för screentryck och erbjuder 1 till 14-färgsseparationer. Oavsett design som du ska trycka så har vi färdigheter och teknik för att hjälpa dig att få de bästa resultaten.

  • Snabba leveranser
  • Kvalitetsseparationer
  • Konkurrenskraftiga priser

Vi uppdaterar ständigt vår kunskap om verktyg och trycktekniker för att alltid vara i framkant i branschen. Våra kunder finns över hela Norden.


Vi är proffs på avancerade färgseparationer till screentryckbranschen och ger er kostnadseffektiva lösningar på alla uppdrag.
Dela

Vad är screentryck?

"Screentryck är en tryckteknik som bygger på att färg, med hjälp av en rakel,  pressas genom en tunn silkes-, eller polyesterväv som är fastspänd i en ram (schablon). Varje tryckfärg trycks med en egen ram. Det innebär att till ett tryck med 2 färger används 2 stycken ramar.
Screentryck lämpar sig väl för tryck på tyg, plast, glas, dekaler, tyg m m. Även icke plana ytor kan tryckas."

Källa: Wikipedia

Kontakt

Har du några funderingar kring våra produkter och tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer! Du kan använda formuläret, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa oss på 010-151 01 66.

Glömde du skriva ditt namn?
Du måste skriva din e-postadress!
Ville du inget? :)
Du måste kryssa i detta för att fortsätta.

UNDERBASE • Drottninggatan 42c • 736 31 Kungsör • 010-151 01 66 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT 2018 © UNDERBASE. Sekretess & integritet. Allmänna leveransvillkor.